Bingo-pelien tyyppi


lähde: Pixabay.com

On olemassa useita erityyppisiä bingopelejä, joita voit pelata, mutta on olemassa kaksi peliä, jotka ovat paljon suositumpia kuin mikään muu eksoottisempi bingopeli. Kaksi suosittua bingo-peliä ovat 90-pallobingo ja 75-pallobingo, joita voit pelata verkossa millä tahansa online-bingo-sivustolla.

Seitsemänkymmentäviisi pallo

Tällaisen pelin numerot järjestetään eri sarakkeisiin. Bingokirjaimet toimivat pelin etikettinä sarakkeen toisella puolella. Jokaiselle numerolle on osoitettu ryhmä numeroita. Numerot 1 – 75 järjestetään kaikille viidelle bingo-sarakkeelle, kuten 1 – 15 jokaisessa sarakkeessa.

Pelin voittaja on se, joka ensin täydentää voittokuvion kortilla. Numero näytetään puhelintaululla. Se piirretään satunnaisesti. Kun numerot ovat alkaneet piirtää, tarkista aina korttisi ottelu. Joskus kuvio voi tarttua yhteen vaaka-, pystysuoraan tai diagonaaliseen viisinumeroiseen viivaan. Voittaaksesi sinun on oltava ensimmäinen pelaaja, jolla on kuvio.

Yhdeksänkymmentä palloa

Ensinnäkin, kortteja kutsutaan lippuiksi tässä bingon versiossa. Liput sisältävät kolme riviä ja yhdeksän saraketta toisin kuin 75 pallopeli. Jokainen kolmen numeron sarake toimii numeroilla, jotka ovat eri alueella sarakkeen numeronsa mukaan. Jokaisella yhdeksänkymmenen pallobingo-istunnolla on kolme voittokuviota, mikä tarkoittaa kolmea voittamismahdollisuutta. 90 pallobingo toimii kolmesta yhdeksään -kortilla ja siihen voi osallistua ihmisiä, jotka työskentelevät varmistaakseen, että sarakkeista tai riveistä on huolehdittu pelissä.

Suurin ero yhdeksänkymmenen pallon ja seitsemänkymmenen viiden pallon välillä on se, että yhdeksänkymmenellä pallobingoilla voi olla kolme voittajaa yhdessä pelissä. Bingopeli on laajalti saatavilla

Koska lähtö- ja saapumisajat ovat yleensä kasinoiden suosikkipelejä, yksi syy niihin on mielenkiintoisia bonustarjouksia, kuten Ilmaiskierroksia ilman talletusta, mutta bingo on myös yhä suositumpi.

Author: admin

Vastaa