Monipyöräinen ruletti

Kuten monissa pöytä- ja korttipeleissä verkossa, ruletti on peli, jolla on useita muunnelmia. Ne, jotka ovat Roulette-pelien ystäviä, voivat olla kiinnostuneita oppimaan lisää Microgamingin Monipyörä ruletti -pelistä. Tällä pelillä on kaikki samanlaiset ominaisuudet kuin tavallisella rulettipelillä, mutta tässä pelissä on kahdeksan pyörää, joten pelaajille on paljon enemmän mahdollisuuksia kerätä maksuja pelaamalla peliä oikealla rahalla.Jos etsit upeaa rulettia kokemus,  kokeile sitä https://www.igame.com/fi/ .


Craig Hatfield – 2009

Tällä rulettipelillä Microgamingista pelataan kahdeksan pyörää. Näytön alareunassa pelaajat näkevät rulettitaulukon asettelun ja näytön yläosassa näkyy kahdeksan pyörää. Jokainen pyörä voidaan deaktivoida tai aktivoida napsauttamalla sitä asettaessaan vetoja.

Peliä pelataan tavallisella ruletilla, jossa pelaajat valitsevat vedon määrän ja panostavat pöydälle. Näytöllä näkyy pyörän panos, joka on kokonaissumma, joka on panostettu asettelussa. Se näyttää myös, kuinka monta pyörää pelaajat ovat aktivoineet. Vedon määrä kerrotaan kuinka monta pyörää pelataan.

Kun kaikki vedot on asetettu, pelaajat pyörivät pyöriä napsauttamalla pyöräytystä. Pyörät pyörivät ja pysähtyvät paljastaen voittavan numerot. Kunkin pyörän ansaittu voitto näkyy voittavan pyörän vieressä ja voiton kokonaismäärä näkyy ruudun oikeassa alakulmassa.

Tämän pelin hieno asia on, että pelaajat panevat yhden panoksen ja niillä on jopa 8 mahdollisuutta voittaa. Jokainen pyörä tuottaa tuloksen kaikista muista pyöristä riippumatta, mutta useammalla kuin yhdellä pyörällä on sama voittoarvo. Tämän upean Microgamingin pelin avulla pelaajat voivat nauttia paremmista mahdollisuuksista voittaa ja uudella tavalla nauttia tämän kasino-klassikoista.

Peli on mukava muotoilu, joka on visuaalisesti houkutteleva ja pelaajat voivat sijoittaa kaikki suosikkiensa vedot helposti. Kilpaketju, joka voidaan paljastaa näytön oikealla puolella olevasta nuolesta, jossa pelaajat voivat panostaa suoraan täältä. Tällä pelillä on myös Expert-tila, jonka avulla pelaajat voivat muokata ulkoasuja, ottaa automaattisen pelin ja nopean spin-tilan käyttöön.